Jobs – About the man who invented Apple and iPhone

Home $ Cinema $ Jobs – About the man who invented Apple and iPhone

by | Aug 21, 2013 | Cinema

Steve Jobs a reinventat omul modern prin iPhone sau iPad, a readus tehnologia modernă într-un boom economic nemaiîntâlnit de la Microsoft şi Bill Gates încoace. Alături de Mark Zuckerberg (fondatorul Facebook), Steve Jobs poate fi considerat unul dintre cei mai importanţi oameni ai ultimilor 20 de ani. Din păcate anul trecut, Steve a plecat dintre noi, lansând în urma sa o companie uriaşă cu multe proiecte îndrăzneţe. Ca să-l onoreze cumva pe acest titan al tehnologie moderne, Hollywood-ul a pregătit anul acest un film despre începuturile companiei Apple, fondată în urma cu aproape 40 de ani, într-un garaj din California de Steve şi prietenul său Steve Wozniak. Pe atunci Steve era un tânăr vizionar şi Apple era dedicată computerelor. De atunci a începutul totul și revoluția Apple în mai mulți pași.

Filmul biografic, regizat de Joshua Michael Stern, ne prezintă drumul spre succes al unui vizionar, succesurile si eşecurile sale. Jobs este mai mult despre omul Steve Jobs, aşa că filmul va avea şi o tentă personală, una care să ne arate cine era cel responsabil cu Apple şi toate invenţiile sale.

Jobs intră in cinematografe de vineri şi cred că e o opţiune bună pentru cei care vor să ştie câte ceva despre cel care a creat atât de folositul IPHONE. Rolul principal i-a revenit lui Ashton Kutcher şi deşi multă lume nu crede că e o variantă potrivită, s-ar putea ca Ashton să ne surprindă cu o interpretare complexă.

Marian Iuga, FilmSinopsis

Jobs
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!