La limita de jos a cerului @ Cinema Florin Piersic

Home $ Cinema $ La limita de jos a cerului @ Cinema Florin Piersic

by | Sep 25, 2013 | Cinema

Spectatorii din Cluj pot urmări începând de vineri, 27 septembrie, la Cinema Florin Piersic, filmul „La limita de jos a cerului”, debutul în lungmetraj de cinema al lui Igor Cobileanski, autorul celebrelor scurtmetraje „Când se stinge lumina”, „Saşa, Grişa şi Ion” şi „Plictis (şi inspiraţie)”.

În paralel cu lansarea în cinematografe, filmul va fi proiectat în mai multe festivaluri din Europa. „La limita de jos a cerului” a fost selecționat la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia (11 – 20 octombrie), în secțiunea The World Today, care adună filme ce dezbat dileme actuale, și Festivalul Internațional de Film „Molodist” de la Kiev (19 – 27 octombrie), într-o secțiune care adună cele mai bune filme produse în regiune – Film Across the Borders. Al doilea ca importanță din spațiul răsăritean, după cel de la Moscova, festivalul a ajuns la a 43-a ediție și va avea loc între 19 și 27 octombrie.
Premiera mondială a filmului a avut loc în această vară, la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary, în competiția East of the West.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!