StudCard a început emiterea de carduri

Home $ Știri Cluj $ StudCard a început emiterea de carduri

by | Sep 30, 2013 | Știri Cluj

Începând de luni, 30 septembrie, StudCard a început emiterea de carduri pentru studenți, oferind în acest an numeroase noutăți, printre care emiterea cardului pe loc, fără a fi nevoie de poză și copii după acte, o aplicație mobilă și web Gratis, plină cu vouchere de bere, pizza și alte reduceri în valoare de peste 3600 lei dar și transportul în comun pe două linii gratis pentru studenții la buget, respectiv 50% reducere la abonamentul pe două linii, pentru studenții la taxă.

Studenții care doresc să aibă parte de beneficiile oferite de legitimația StudCard, sunt așteptați de luni până vineri, între orele 10:00 -17:00 sau la caravana StudCard din facultăți. Pentru emiterea cardului, studenții trebuie să se prezinte cu carnetul de student/adeverința de student și buletinul în original.
De asemenea StudCard a introdus în premieră națională aplicația mobilă și web de vouchere care elimină disconfortul creat de carnetelele de vouchere dar și riscul de a fi pierdute, astfel studenții putând să se bucure de beneficiile StudCard în orice moment.
Detaliile complete, programul și locațiile caravanei se găsesc pe www.StudCard.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!