Gala de inchidere “Comedy Cluj” @ Cinema Florin Piersic

Home $ Festivaluri $ Gala de inchidere “Comedy Cluj” @ Cinema Florin Piersic

by | Oct 17, 2013 | Festivaluri

Programul Galei cuprinde decernarea premiilor festivalului, decernarea Premiului de Excelenţă Comedy Cluj cuplului tată-fiică Amza şi Oana Pellea şi spectacolul eveniment The Chaplin Project, susţinut de Serge Bromberg.

După succesul de anul trecut, Serge Bromberg revine la Comedy Cluj cu un cine-concert de excepţie care ne poartă de această dată prin filmografia lui Charlie Chaplin (două scurtmetraje de Charlie Chaplin, restaurate de Cineteca di Bologna și Lobster Films în cadrul Chaplin Project, Easy Street și The Pawn Shop) acompaniată de muzică live în maniera inconfundabilă a marelui cineast, restaurator şi muzician.

De asemenea, în cadrul cine-concertului va fi proiectat un scurtmetraj rar al lui Max Linder, Max dans un taxi, conservat la Praga de Arhiva Naţională de Film. Spectacolul va fi prezentat în avanpremieră publicului clujean, lansarea oficială fiind programată după evenimentul de la Cluj.

Preţul unui bilet de acces la Gala de închidere este de 10 lei.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Qbo” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatoare: Edith Popa.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!