Adulții și copiii suferă la fel?

Home $ Articole $ Adulții și copiii suferă la fel?

by | Oct 21, 2013 | Articole

Asociația Exista viata dupa doliu invită clujenii la o nouă întâlnire din seria “Sănătatea familiei în perioada de doliu””-la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Calea Dorobantilor nr.104 în Cluj Napoca.

Tema întâlnirii va fi “Adulții și copiii simt durerea la fel?” Scopul întâlnirii este să descoperim cum putem să ne sprijinim mai bine unii pe ceilalți, copii și adulți, în lunile grele de doliu și cum să păstrăm relații sănătoase între membrii familiei.
Haideți să învățăm împreună cu Iulia Savoș-psihoterapeut si Simona Pintea- voluntar, cum să comunicăm pentru a menține familia unită, la atelierul gratuit “Adulții și copiii suferă la fel?”.
Întâlnirea va avea 2 părți:
a. dezbatere publică despre comunicarea dintre adulții și copiii dintr-o familie, diferențele care apar legat de manifestarea durerii și a dorului, neînțelegerea sentimentelor
b. recomandări terapeutice – în cadru restrâns (doar persoane care trec acum prin perioada de doliu)
Va fi disponibilă tuturor cartea “Drum prin doliu” (de Anda Mogoș) și alte materiale utile.

Participarea este gratuită, dar vă încurajăm să susțineți comunitatea locală de sprijin printr-o mică donație (după posibilitatea fiecaruia). Numărul de locuri este limitat, așa că vă încurajăm să rezervați un loc (pe adresa [email protected]).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!