Jocuri de societate @ Facultatea de Business - Evenimente din Cluj Napoca
Business

Jocuri de societate @ Facultatea de Business

Timpul petrecut alaturi de familie, distractia si rasetele sunt caracteristicile principale ale jocurilor de societate. Insa dincolo de aceasta latura a divertismentului, jocurile de societate au un rol foarte important in dezvoltarea intelectuala. S-a demonstrat cum, din punct de vedere neurologic, activitatea pe care o presupun jocurile de societate stimuleaza creierul si faciliteaza gandirea logica.

Clasicele jocuri de carti, remi sau monopoly pot fi adevarati profesori, intrucat ne invata lectii importante in viata si ne familiarizeaza cu anumite concepte, cum ar fi: rabdarea, corectitudinea, gandirea strategica, acceptarea infrangerii si solidaritatea.

Vino alături de noi pentru a avansa cu pionul pe plansa dezvoltarii tale personale şi vei avea parte de discursuri pregătite, improvizaţii şi evaluări de calitate într-o atmosferă prietenoasă şi plină de bună dispoziţie!

Speakerii de marti sunt : Adrian Salasan (Prj #10) , Corina Simionca (Prj #1) si Ovidiu Oltean (Prj #3-IR).

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.