Conferință de parenting @ Hotel Golden Tulip Ana Dome

Home $ Articole $ Conferință de parenting @ Hotel Golden Tulip Ana Dome

by | Nov 23, 2013 | Articole

Centrul de Limbi Străine ‚Interstudia’ invită părinţii din Cluj la prima conferinţă de parenting marca Urania Cremene, pe 28 noiembrie 2013, ora 18:00, la Hotel Golden Tulip Ana Dome. Conferinţa face parte dintr-un program national de educaţie parentală, creat si dezvoltat de Urania Cremene şi Lumea lui MOMO, al cărui motto este „Vreau să cresc, să te pot creşte”.

Interstudia şi Urania Cremene au ales ca temă a acestei conferinţe ‚stima de sine’, deoarece aceasta este considerată a fi unul dintre cele mai importante ingrediente pentru reuşita în viaţă. Încrederea în forţele proprii şi autoaprecierea fac de multe ori diferenţa între împlinire în viaţă şi continuă frustrare. Iar părinţii sunt direct responsabili de creşterea stimei de sine a copiilor lor.

Evenimentul se adresează în egală măsură părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, celor care au deja copii preadolescenţi sau adolescenţi şi, nu în ultimul rând, bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe. Prin participarea la această conferinţă, părinţii au ocazia să afle care este diferenţa între stimă de sine, imagine de sine şi mândrie egocentrică, să înţeleagă care sunt rădăcinile motivaţiei interne şi beneficiile acesteia, să descopere de ce oamenii de succes au încredere în ei înşişi şi care le sunt principiile de viaţă. Participanţii vor pleca cu un bagaj de cunoştinţe şi tehnici care le va creşte stima de sine şi le va permite să insufle aceeaşi atitudine pozitivă şi copiilor lor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!