ClujLife Awards 04 – săptămâna #3

Home $ Ale noastre $ ClujLife Awards 04 – săptămâna #3

by | Jan 27, 2014 | Ale noastre

Au trecut deja doua saptamani de cand am dat startului voturilor la ClujLife Awards 04 – Bun de explorat cu EuroGsm, un proiect prin care publicul “devorator” de evenimente şi tot ce înseamnă o viaţă socială activă, îşi poate încuraja organizatorii favoriţi să continue munca depusă, cu succes, în 2013. Tot ce a contat în 2013 s-a sintetizat într-o listă de categorii şi o serie de nominalizaţi.

Pentru saptamana trecuta, Smuggler a oferit drept premiu un voucher in valoare de 200 Lei. Pentru acest premiu au participat doar cei care au votat in perioada 20-26ian. Am ales castigatorul folosind random.org

Felicitari Arabela Sim, vei fi contactata pentru a stabili cum poti intra in posesia premiului.

Continuam si in aceasta saptamana cu voturile si anuntam un nou premiu: un voucher in valoare de 150 lei la magazinul Outwear (Str. Universitatii 1-3).

Votul se da exclusiv pe www.clujlife.com/awards, fiecare participant ce respecta regulamentul campaniei intrand automat intr-un concurs ce ofera saptamanal vouchere in magazinele Outwear & Smuggler, iar la finalul campaniei urmand a fi anuntat castigatorul unui smartphone Samsung Galaxy S3 Mini oferit de EuroGsm.

Pentru a participa la concurs
– Esti automat inscris la concursul saptamanal atata timp cat, dupa vot, iti lasi o adresa de email valida si un numar de telefon real. Alegerea castigatorului se face cu ajutorul site-ului randomg.org.
– Premiul cel mare, smartphone-ul Samsung Galaxy S3 Mini isi va gasi castigatorul tot prin tragere la sorti. Pentru a intra in aceasta tragere la sorti trebuie sa-ti lasi o adresa de email si un numar de telefon real, dupa vot, iar apoi sa schimbi cover picture-ul contului tau de facebook folosind imaginea de mai jos iar ca description sa apara acest text: “Am votat la https://www.clujlife.com/awards 04 – bun de explorat cu http://www.eurogsm.ro/”.

Intregul regulament poate fi gasit aici.

Categoria “Cel mai tare festival culturalo-socialo-artistic” va fi oferita de catre Iulius Mall iar castigatorul va primi un premiu surpriza.
Avem o noua categorie: “Cel mai bun eveniment cultural”.
Grupul Janis – My Way doreste retragerea din competitie, astfel ca voturile lor vor fi anulate.

Nominalizatii pot folosi aceste materiale pentru promovare online (cover pictureafis).

Aici gasiti castigatorii de anul trecut iar aici toate articolele despre editiile precedente.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!