Jurnalul Fetei cu Distracţia – 14 martie 2014

Home $ Articole $ Recomandări $ Jurnalul Fetei cu Distracţia – 14 martie 2014

by | Mar 15, 2014 | Recomandări

Probabil cea mai bună petrecere din acest început de primăvară a avut loc aseară, 14 martie, în Beams Bar, cu Charlie b2b Mihigh în pupitru. Conceptul de petreceri intitulat Sound of Beams a ajuns la a 4-a ediţie, fiind o initiaţivă de succes. Beams este acel loc unde îţi poţi începe ziua cu o cafea aromată, în care te poţi relaxa după cursurile de la facultate, sau unde te poţi distra alături de prieteni la petrecerile organizate în weekend-uri, pe muzica DJ-ilor invitaţi.

Designul interior mizează pe amestecul de elemente industriale şi mobilier de lemn care oferă căldură şi un ambient confortabil. Personalul este foarte bine pregătit şi amabil, fiind la dispoziţia clienţilor pentru orice dorinţă. Meniul conţine o varietate mare de băuturi, şi are săptamânal specialităţi: trebuie să încercaţi neaparat Iced Ricotta Coffee. Conceptul din spatele localului este foarte solid şi bine implementat, mizând foarte mult pe aspectul identităţii, cu căni şi şervetele personalizate.

Localul aflat pe Piezişă (#28) s-a transformat pentru o noapte într-un spaţiu perfect de distracţie, dotat cu un sistem de sonorizare foarte decent (având în vedere că este în primul rând cafenea, nu club), facând faţă cu brio experimentelor muzicale ale celor doi artişti români. În ciuda faptului că nu au existat efecte vizuale, lipsa lor nu s-a simţit, fiind compensate de ambientul primitor, cu acele grinzi imense de lemn şi pereţi din caramida.

Despre Charlie şi Mihigh, numai de bine. Pe Charlie am avut ocazia să îl reascult aseară pentru a 4-a oara, fiind unul dintre artiştii mei preferaţi. Are un mod aparte de a-şi construi seturile şi un vibe extrem de pozitiv. Pe Mihigh, rezidentul de la Midi, îl ascult aproape săptămânal, şi totuşi nu încetează să mă surprindă plăcut. Evoluţia sa este una constantă şi sigură. Nu mă aşteptam ca cei doi să aibă o colaborare atât de spectaculoasă, nu pentru că nu ar fi foarte talentaţi, ci dimpotrivă, pentru că fiecare are un stil foarte bine definit. Cei doi s-au completat perfect, alcătuind un set special, de poveste, într-o continuă dezvoltare. Nu am mai auzit de foarte mult timp atât de multe piese şi momente bune la o singură petrecere. Probabil şi faptul că nu au fost presaţi de timp le-a permis celor doi să se desfăşoare în voie şi să creeze acea stare de spirit memorabilă.

Eventul a fost promovat relativ bine, line-up-ul s-a schimbat cu câteva zile înainte, pentru că iniţial fusese invitat Negru. La party au participat în jur de 200-250 de persoane, majoritatea fiind studenţi. În seara asta ne revedem cu Mihigh, care va asigura warm-up-ul alături de K!D Chriss, invitatul special din aceasta seara la Midi fiind Marc Antona. See you on the dancefloor!

Pe langa iesirile cu prietenii, in weekend imi dedic mai mult timp ingrijirii tenului cu produse Farmec. Doar asa ma pot pregati pentru urmatoarea saptamana!

BiancaFata cu Distractia

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!