Jurnalul Fetei cu Distracţia – 22 martie 2014

Home $ Articole $ Recomandări $ Jurnalul Fetei cu Distracţia – 22 martie 2014

by | Mar 23, 2014 | Recomandări

Sâmbătă seara, ora 20.00, Teatrul Naţional.
Pentru prima dată, am participat la un spectacol de stand-up realizat de Dragoş Pop, de care, spre ruşinea mea, nici nu auzisem. Ulterior am aflat că a colaborat 4 ani cu HBO, că este actor la Teatrul Naţional, şi – după cele 2 ore de stand-up comedy (de fapt, după primele 5 minute) – că este şi un comediant foarte bun!
Mi-a plăcut că a interacţionat foarte mult cu publicul, a fost foarte spontan, dinamic, iar faptul că este în primul rând actor îl ajută foarte mult în această abordare a scenei. Merită să mergeţi să îl vedeţi, are un simţ al umorului deosebit, este foarte expresiv, şi accentul ardelenesc are farmecul său în acest tip de spectacol, pentru mine (moldoveancă la origini) a fost cireaşa de pe tort. Sala a fost arhiplină, la eveniment au participat aproximativ 1000 de persoane, care l-au aplaudat în picioare, la final, la scenă deschisă.

Duminică dimineaţa, 10.30, Ramada SPA & Wellness Center 360⁰.
Eu şi fetele am decis că ar fi cazul să ne relaxăm, ni s-a făcut dor de înot, aşa că am găsit această locaţie cu multe facilităţi, foarte aproape de centrul oraşului. Binenţeles că produsele Farmec nu au lipsit din această escapadă, avand grijă de pielea mea şi menţinând-o hidratată pe tot parcursul zilei.

Revenind la spa, este singurul cu vedere panoramică de 360 de grade asupra Clujului, ce pune la dispozitie o varietate de servicii precum: piscina interioară, sală de fitness, saună, masaj, health bar, baie cu aburi şi terase panoramice. În spaţiul SPA & Wellness vei gasi un mediu fascinant, cu tot ce doreşti pentru o zi relaxantă dar activă. După o zi sau o săptamână aglomerată, te aşteaptă un generos spaţiu destinat relaxării totale. Situat la ultimul etaj, cu o privelişte superbă asupra oraşului Cluj-Napoca, Centrul îţi oferă intimitatea şi răsfăţul de care ai nevoie. În ciuda varietăţii mari de servicii şi a raportului calitate-preţ foarte avantajos, nu a fost deloc aglomerat într-o zi de duminică.

După multe ture de piscina, cocktailuri şi saună, am decis să luăm prânzul la Engels, fiind în proximitate. E locul ideal în care să serveşti prânzul şi să te relaxezi cu prietenii, într-o atmosferă degajată (mai multe despre Engels găsiţi într-un articol anterior).

Multumesc încă o dată că îmi cititi articolele şi pentru feedback-urile pe care le primesc constant. O săptămână plină de reuşite, ca să avem ce sărbători weekendul viitor 😉

Pe langa iesirile cu prietenii, in weekend imi dedic mai mult timp ingrijirii tenului cu produse Farmec. Doar asa ma pot pregati pentru urmatoarea saptamana!

BiancaFata cu Distractia

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!