Universitaria/ Liceum/ Edu- Kids - Evenimente din Cluj Napoca
Târguri

Universitaria/ Liceum/ Edu- Kids

Universitaria, Liceum si Edu- Kids la Expo Transilvania

8 – 9 aprilie 2014

 

In perioada 8 – 9 aprilie 2014, la centrul expozitional EXPO Transilvania se desfasoara  3 evenimente educationale deosebit de importante pentru toate nivelurile de scolarizare:  UNIVERSITARIA – targ international de servicii academice, LICEEUM – expozitia  oprtunitatilor de invatamant liceal si profesional si EDU-KIDS – salon dedicat institutiilor de educatie prescolara si scolara.
Aflat la a XIV-a editie, targul UNIVERSITARIA este organizat de Expo Transilvania  si Camera de Comert si Industrie Cluj in colaborare cu Uniunea Universitatilor Clujene,  beneficiind de experienta institutiilor de studii superioare din Cluj.
Fiind un instrument de realizare a unei complexe campanii de informare atat in randul  copiilor si elevilor, cat si in randul studentilor sau absolventilor care doresc sa isi continue  experienta academica, evenimentul are scopul de a oferi tuturor institutiilor de profil un cadru  adecvat de prezentare a potentialului si ofertei educationale.
Expozantii au oportunitatea de a oferi consultanta educationala viitorilor cursanti si de  a indruma tinerii spre tipul de scolarizare care intra in rezonanta cu aptitudinile si dorintele  acestora.
Evenimentul se adreseaza tinerilor, copiilor si parintilor acestora care astfel pot intra in  contact cu institutiile de invatamant, iar mai apoi, luand în calcul preferintele si propunerile, pot  lua o decizie informata in ceea ce priveste viitorul lor.
Targul vine in intampinarea tuturor celor interesati de perfectionare si instruire cu o gama variata de oferte, produse educationale, burse sau alte posibilitati de finantare a studiilor.
Tematica targului cuprinde: universitati din tara si din strainatate, scoli, licee, programe de licenta si master, laboratoare, centre lingvistice, centre culturale, centre artistice, centre de  activitati extrascolare, biblioteci, edituri, servicii de management educational, burse si servicii  financiare, tabere, materiale si servicii educationale, etc.
O buna educatie este baza unei viitoare cariere de succes!
CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.