Storyboard @ La Gazette

Home $ Party $ Storyboard @ La Gazette

by | Mar 25, 2014 | Party

Storyboard cu Heion/ dannilov/ Kék

Intrare: 10 Lei

HEION

“Dacă există cineva care poate să își descrie în trei cuvinte activitatea folosind ”boogie”, ”dub-disco” și ”house”, acela este Heion. Răzvan Ghenciu, localizat în București, este un producător ce a împreunat beatdown disco cu electrofunk, linii de bass influențate din jazz și soul music.

dannilov

Este unul dintre cei care apreciază diversitatea muzicii, încercand să îmbine genuri diferite de dragul poveștii și a stărilor de spirit care vin odată cu ea. A început să facă asta prin 2009 și de atunci se desfășoară liber pe scena muzicală underground din Cluj, punând serios umărul la susținerea ei. De curand a lansat si primul material audio, impreuna cu eLDA de la Cromatique, mai exact, un EP cu 4 piese din zona disco, house, broken beat, analog, synth… care poate fi gasit sub numele de ‘’Slang Politeness’’.

Kék

Proiectul “Kék” este un proiect fresh din 2014, cu passiunea de a inbina “un sound inteligent” din mai multe genuri muzicale cum ar fii; Disco, Trip-hop; Indie; Italo-Disco; Techno; Electro; House.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!