Jurnalul Fetei cu Distracţia – 29 martie 2014

Home $ Articole $ Recomandări $ Jurnalul Fetei cu Distracţia – 29 martie 2014

by | Mar 30, 2014 | Recomandări

În ciuda faptului că am dormit mai puţin de 6 ore în tot weekendul, a fost unul dintre cele mai frumoase din ultima perioadă. Eu am avut grijă să le arăt prietenilor mei din Bucureşti veniţi în vizită cele mai frumoase locuri din Cluj-Napoca, iar ei au avut grijă să facă acest weekend memorabil.

Ieri, după ce am vizitat Cetăţuia, Grădina Botanică şi Parcul Central, am ieşit la Restaurant Camino (Piata Muzeului #4). Localul în sine e superb, cu încăperi ce păstrează un aer vintage, multe detalii florale plăcute, cu mese ce nu sunt înghesuite, oferindu-ţi intimitatea de care ai nevoie. Servirea este impecabilă, mâncarea este delicioasă, recomand humusul şi pastele. Nici la capitolul băuturi nu stau deloc rău, cred că au cea mai bună limonadă din Cluj-Napoca, care se găseşte într-o diversitate mare de arome. Rezumând: Nice Spanish name. Tasty Italian food. Jazzy French music.

Mai pe seară am ajuns la Samsara Chill-Out & Tea House, unul dintre acele locuri care te fascineaza chiar dinainte de al vizita. E un loc deosebit, pe care am ţinut foarte mult să îl vadă prietenii mei aflaţi în vizită, pentru că ştiu cât de plăcut impresionată am fost prima dată cand am mers.

Psihedelic este cuvantul care defineşte cel mai bine ceainăria formată din 5 încăperi, fiecare decorată altfel, însă toate împletindu-se perfect cu muzica chill-out şi relaxarea. Din punctul meu de vedere, cea mai spectaculoasă cameră este cea cu lămpi fluorescente. Senzaţia de aici este incredibilă, un pas înăuntru şi totul prinde culori si forme diferite. O altă cameră este scufundată în întuneric şi bucăţi de material ce cad din tavan formeaza un fel de baldachin haotic. Pe pereţi se pot vedea schiţate tot felul de plante, iar senzaţia de aici este că te afli în natură, într-o pădure tropicală. Fiind un loc atât de special, este mereu destul de plin, şi din păcate nu poţi face rezervari. Am fumat narghilea, am baut vin şi ne-am relaxat timp de vreo două ore.

Pe la 1 am ajuns la Booha Bar, de pe Piezisa (#19) sau cum au botezat-o prietenii din Bucuresti, strada Pierzaniei. Este localul meu preferat din inima campusului universitar, pe care îl frecventez mai ales pe durata sezonului cald, pentru că atmosfera de pe terasa este one of a kind. Barmanii sunt foarte bine pregătiţi şi inventivi, când merg la Booha mereu aleg băuturi din specialităţile casei, pentru ca n-ai cum să dai greş. M-au surprins plăcut şi aseara, am descoperit un shot delicios cu aroma de pepene galben, aşa încât vreo jumătate de ora nu ne-am mişcat de la bar, nici măcar barmanul nu ne mai întreba ce vrem, ci câte shoturi. Seara a continuat cu multe peripeţii, schimbări de locaţii, însă unele detalii îmi sunt încă neclare.
Astazi, înainte de plecarea prietenilor mei, am luat pranzul la Bistro Viena (Str. Matei Corvin #3). Datorită vremii excelente, am vrut să mergem undeva în aer liber. Iniţial am ales Klausen Burger, dar pentru că după jumătate de oră nimeni nu venise să ne ia comanda, am schimbat locaţia. La Bistro Viena ne-am simţit foarte bine, atmosfera din Piata Muzeului era exact pe gustul nostru.

Sper ca ati avut un weekend pe măsură. Acesta este ultimul articol din Jurnalul Fetei cu Distracţia, sunt foarte bucuroasă că am făcut parte dintr-un proiect atat de reuşit. Îi felicit pe cei de la Cluj Life & Farmec pentru idee şi iniţiativă 🙂

Pe langa iesirile cu prietenii, in weekend imi dedic mai mult timp ingrijirii tenului cu produse Farmec. Doar asa ma pot pregati pentru urmatoarea saptamana!

BiancaFata cu Distractia

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!