Oncology Days 2014

Home $ Articole $ Oncology Days 2014

by | Apr 24, 2014 | Articole

Oncology Days @ Institutul Oncologic ”Prof.Dr. Ion Chiricuță” (IOCN)

11 – 13 iunie 2014

În iunie 2014, Cluj-Napoca este gazda a două evenimente de referință pentru oncologia europeană și cea românească. În premieră pentru România, Organizația Institutelor Europene de Cancer (The Organization of European Cancer Institutes – OECI) va desfășura evenimentul OECI Oncology Days & General Assembly, în perioada 11-13 iunie, la Cluj- Napoca. Manifestarea este organizată în parteneriat cu Institutul Oncologic ”Prof.Dr. Ion Chiricuță” (IOCN), care, în același timp, sărbătorește 85 de ani de la înființare în cadrul Zilelor IOCN 2014.

Decizia de a organiza Oncology Days 2014 în Cluj-Napoca reflectă în mod evident necesitatea ca OECI să îmbunătățească implicarea colegilor noştri din Europa de Est în dezvoltarea de programe şi politici publice. Mulţumim Institutului Oncologic “Prof.Dr. Ion Chiricuţă” pentru găzduirea evenimentului, dar și pentru toate angajamentele asumate în anii anteriori prin organizarea seriilor de training în patologie moleculară”, a declarat Wim H. van Harten, preşedintele Organizaţiei Institutelor Europene de Cancer.

Zilele IOCN 2014 vor reuni speakeri de renume național și internațional, care vor prezenta și dezbate cele mai noi informații din domeniul oncologiei în sesiunile: tumori ginecologice, tumori digestive, tumori cap-gât, tumori pulmonare, tumori urologice, tumori mamare, tumori tiroidiene, melanoame-sarcoame, sesiunea doctoranzi/rezidenți, desiunea discipline fundamentale, sesiunea pentru asistenți medicali, sesiunea postere. Mai multe informații despre eveniment și înscrieri regăsiți pe www.iocn.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!