Quiz Night @ La Perne

Home $ Articole $ Quiz Night @ La Perne

by | Apr 25, 2014 | Articole

QUIZ NIGHT. Topic: Cluj-Napoca. Orașul comoară

Pentru înscrieri: 0743655258.

Primele trei ediții ale quizului cu tema Cluj-Napoca – Orașul Comoară au fost un succes, iar participanții s-au distrat de minune alături de Cluj Guided Tours și de Maria care ne-a dezvăluit întrebările, legendele și ne-a spus informații extra despre Clujul nostru drag.

De data asta, o să avem și mai multe surprize pentru voi la precum a fost și runda de bingo muzical de data trecută :D. Vă promitem distracție garantată.

O echipă va fi compusă din maxim 6 persoane :).

Premiu: bon de consumație în valoare de 50 de lei care poate fi consumat în perioada 7-14 mai.

Tu cât de bine cunoști orașul în care locuiești? La Perne împreună cu Cluj Guided Tours te provoacă la un quiz ca în liceu doar că de data asta vei sta pe perne și vei putea bea o bere I îți vei putea arăta entuziasmul fără restricții,

Nu trebuie să fii un „profesionist” în ale Clujului ca să își faci echipă. Mai mult decât atât, toată lumea iese câștigătoare deoarece informațiile pe care o să le afli sigur vor fi interesante, iar distracția este asigurată!

Întrebările o să fie de mai multe tipuri de la multiple choice, single choice, la Adevărat/Fals. Mai mult, vor fi și imagini, puzzle de imagini și multe alte surprize.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!