Shopping cu destinația Finlanda @ Polus Center

by | May 9, 2014 | Articole

Shopping cu destinația Finlanda

9 mai – 14 iunie

Polus Center Cluj și Napoca Rally Academy le-au pregătit clujenilor o nouă provocare. Începând de mâine, cumpărăturile din centrul comercial din inima Transilvaniei le aduc șansa de a câștiga o excursie pentru două persoane la raliul Finlandei, 3 locuri la shakedown în cadrul Transilvania Rally, sau unul din cele 60 de cursuri defensive driving alături de piloţii NRA.

Centrul comercial din inima Transilvaniei le răsplătește din nou fidelitatea clienților săi.

Cumpărăturile din Polus Center se pot transforma într-o excursie distractivă în Finlanda, sau multe alte premii de senzație.

În perioada 9 mai 2014, ora 08:00 AM – 14 iunie 2014, ora 10:00 PM, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center, le aduc șansa clienților centrului comercial, de a câștiga o excursie pentru două persoane la Finland Rally, unul din cele trei locuri la shakedown-ul din cadrul Transilvania Rally, sau unul din cele 60 de cursuri defensive driving alături de piloţii Napoca Rally Academy. În plus, secțiunea răzuibilă a taloanelor de participare le aduc șansa de a câștiga pe loc unul din sutele de premii instant acordate de către partenerii loteriei publicitare: Stone Creek, Profihairshop, New Look, Brand Gsm, Home Sweet Home, Poveşti cu condimente, L’Occitane, Bigotti, Otter, Sunkiss, Pandora, Optiplaza, Inspiraţia Moldovei, Sony Center, Savannah Drinks, Home and Style, Pietra, Gatta, IQ, Wasabi Sushi, GameWorld, Sofiaman, Escudo, Top Line, Sephora, Douglas.

Desemnarea fericiților câștigători a marilor premii, reprezentând o excursie pentru două persoane la Finland Rally şi cele trei locuri la shakedown în cadrul Transilvania Rally, vor avea loc în data de 15 iunie 2014, ora 19.00. Pentru cele 60 de cursuri defensive driving vor avea loc extrageri săptămânale unde vor fi desemnați câte 12 câştigători, după cum urmează:

17 mai 2014 – ora 10.00;

24 mai 2014 – ora 10.00;

31 mai 2014 – ora 10.00;

7 iunie 2014 – ora 10.00.

Regulamentul loteriei publicitare poate fi consultat acesând website-ul centrului comercial: www.poluscentercluj.ro.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This