Sub reflector @ Reactor - Evenimente din Cluj Napoca
workshop

Sub reflector @ Reactor

Sub reflector @ Reactor (str. Petofi Sandor nr.4)

Intrare: 8/ 10 Lei

cu: cetățenii orașului Cluj-Napoca

coordonator: Cristian Ban

foto: Cătălin Grigoriu

o producție Reactor Social

 

Ce ascund străinii de care uităm înainte să ne dispară din vedere? De multe ori, povești incredibile, talente secrete și pasiuni uimitoare.

Sub Reflector își propune să intermedieze o întâlnire între cetățenii Clujului, între cei aflați mereu în public, care au simțit măcar o dată nevoia să se urce pe scenă, și cei care își doresc să îi cunoască mai bine pe oamenii alături de care trăiesc în acest oraș. Sub Reflector va fi un eveniment lunar unic, cu alți participanți spunându-și povestea de la lună la lună.

De la un plutonier în rezervă cu talent muzical, la un inginer cu o pasiune pentru vechea artă japoneză Shibari sau la o casnică dansatoare, Clujul ascuns ne rezervă duminica aceasta o seară plină de surprize. Rând pe rând, vor intra Sub Reflector oameni ale căror pasiuni sunt reale, nelucrate, nealterate de sisteme educaționale, multe dintre ele prezentate pentru prima și, poate, ultima oară în fața publicului.

Acest spectacol este interzis tinerilor sub 18 ani.

Publicat de: clujlife
CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.