Sisu @ Irish Music Pub

by | May 16, 2014 | Articole

Sisu: lansarea albumului Marea Evadare

Fanii lui Sisu au in sfarsit motive de bucurie! Rapperi si hiphoperi, dansatori si golani, pregatiti-va ca pe 2 maisa luati parte la evenimentul de lansare al celui de-al 4lea album semnat Sisu Tudor. Unul dintre baietii rai ai hiphopului romanesc este gata sa dezvaluie latura buna a sa, mai exact ce inseamna sa fii un spirit liber si cum poti folosi puterea in mod contructiv pentru a crea sau pentru a transmite prin muzica mesaje despre iubire, societate, curaj si vise.

Noul material al lui Sisu Tudor, „Mare Evadare”, contine 23 de piese si este rezultatul unei munci de 3 ani prin care se incheie trilogia „Alchimia Sufletului” , albumele ce preced finalului acestei trilogii fiind „Vacanta in Mexic” si „Temnita Luminii”. Fiecare dintre aceste albume se raporteaza la starile omului….spiritual, emotional si rational.

Ca si invitati ii gasim pe album pe Stres, Cedry2k, Whats UP, Bibanu MixXL, Cumicu, HolyGuns, Sectiunea Salajan si alti frati pe care veti avea placerea de ai descoperi. Productia albumului este asigurata de un numar mare de producatori, precum:  CPR Productions, Double L, Voice Cutz, Piranha, Motzu, gAZAh, Shift samd.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This