UI/UX Cluj Meetup #6 @ Cluj Hub

Home $ Articole $ UI/UX Cluj Meetup #6 @ Cluj Hub

by | May 29, 2014 | Articole

 UI/UX Cluj Meetup #6

Intrare: 25 Lei

UI/UX Meetup are ca scop reunirea comunitatii de developeri si designeri din mediul IT clujean. La aceste intalniri periodice vom interactiona cu profesionisti din industrie, vom compara ultimele tool-uri, trenduri, teorii, limbaje, template-uri si vom face schimb de know-how, tips & tricks.

La următorul meetup îl vom avea invitat pe Bogdan Ionuţaş, voluntar în BEST, student la calculatoare şi freelancer. Bogdan dezvoltă momentan o aplicaţie de tournament making pentru un concurs de armwrestling, iar topicul prezentării lui va reuni elemente de UI/UX şi elemente de psihologie.

Prezentarea va pune în balanţă structurarea aplicaţiei într-un mod arborescent (metoda clasică) vs. unul liniar (method of loci) şi va analiza prioritizarea nevoilor unei aplicaţii în conformitate cu piramida nevoilor concepută de Maslow. Plus multe altele.

Pentru inscriere in comunitate si confirmarea prezentei la meetup-ul de marti, 10 iunie intra aici: http://www.meetup.com/UXUICluj/events/153087302/.

Evenimentul va avea loc la ClujHUB iar contributia ta este de 25 ron, fiind inclusa participarea la eveniment, coffee break & drinks & snacks.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!