How to train your dragon 2

Home $ Cinema $ How to train your dragon 2

by | Jun 18, 2014 | Cinema

Animațiile au fost cam lipsit anul acesta. De fapt animațiile noi, originale au cam lipsit anul acesta, pentru că de continuării ale unor povești de succes am cam tot avut parte. La fel se întâmplă și cu How to train your dragon, animație care primește o continuare mult așteptată de cei mici. Povestea băiatului viking care a readus pacea în satul său după ce a dresat și s-a împrietenit cu un dragon, continuă după cinci ani de pace și veselie. Peste satul agitat se așterne pacea și voia bună, fiecare zi fiind plină de distracții. Pentru a evada din banal, Hiccup și prietenul său explorează cerul împreună cu dragonii lor. Una dintre aventurile lor îi duce departe de sat, la o peșteră ciudată. Acolo Hiccup găsește o grupare de dragoni sălbatici, conduși de un lider misterios. În scurt timp Hiccup descoperă cine este cu adevărat acest lider misterios și care este planul lui. Pericolul apare dinspre mare iar dragonii și satul vikingilor sunt pe punctul de a fi cuceriți de noi invadatori.

How to train your dragon 2 devine mai serios, mai sumbru față de primul film. Din trailer ne dăm seamă ca povestea e făcută să atragă nu doar pe cei mici spre marile ecrane ci și pe adulții care vor mai mut decât o poveste despre prietenie și dresaj.
Distribuția a cam rămas aceeași, Jonah Hill, Jay Baruchel, Gerard Butler, Kristen Wiig, prezențe noi fiind Kit Harington (cunoscut pentru rolul din Game of Thrones) și Kate Blanchett, câștigătoare a premiul Oscar 2014 pentru cea mia bună actriță.

How to train your dragon 2 promite o experiență vizuală unică cu niște efecte 3D spectaculoase. Povestea are complexitate, emoție, umor și de aceea vă invit pe toți la cinema începând din 20 iunie pentru a-l viziona.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

How to train your dragon 2
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!