Creative Coffee @ Cluj Hub

Home $ Articole $ Creative Coffee @ Cluj Hub

by | Jul 3, 2014 | Articole

Creative Coffee

Exista in fiecare din noi un talent pe care, in mod normal, ar trebui sa il descoperim si sa il crestem.

In cadrul Creative Coffee Cluj avem ocazia, la fiecare editie, sa cunoastem oameni unul si unul, toti talentati si toti cu o dorinta arzatoare de a-si crea propriul drum, de a-si transmite crezamanantul, de a-si expune munca, pentru ca lumea intreaga sa o vada. La intalnirile noastre, sunt mereu prezenti oameni care, de cele mai multe ori, prin talent, determinare si multa munca, reusesc sa ajunga in locuri, in care lumea, le-ar fi zis, in mod normal, ca nu au decat de viseze. Ei bine, ei asta fac. Viseaza si actioneaza pentru ca viziunea lor de devina realitate pentru noi toti.

MATEI PLEŞA

Matei Plesa – un autodidact nonconformist ghidat de pasiunea pentru emotii transmise prin vizual. Este cel mai tanar videograf clujean care s-a facut remarcat intr-un mod vertiginos, ajungand sa colaboreze cu personalitati si companii nationale si internaionale. A inceput sa filmeze la varsta de 19 ani din pasiune pentru sporturile extreme, iar in mai putin de un an a ajuns sa colaboreze cu primii clienti din industria muzicala. Al treilea sau videoclip este si in prezent unul dintre cele mai vizualizate videoclip-uri de hip-hop din Romania. In urmatorii trei ani a inceput sa experimenteze din toate, de la corporate, short films, la aerial videos. Pasiunea lui raman insa documentarele, iar din acest motiv a inceput si un proiect personal (Fascinatia Mestesugului). Desi tanar, portofoliul de clienti pe care il are aduce nume precum: Maximilian, DeepCentral, Vescan, Universal Music, Mercedez-Benz, Ciucas, EuroGSM, Monster Energy Drink, Gyllensvaans Mobler (cel mai vechi producator IKEA/Suedia). In prezent Matei lucreaza pe doua “fronturi”, avand proiecte in Romania si Suedia.

RADU BĂZĂVAN

Cel de-al doilea care ni se alatura este cunoscut de catre comunitatea de bloggeri din Cluj sub numele de Groparu’. Numele de zi: Radu Băzăvan, ocupatia traducator, scriitor, copywriter, interpret, un om cu idei, un om cu initiativa, un om care doreste sa se faca auzit. Zis si facut, pentru ca anul acesta a dat lovitura la TIFF cu Filmul Usturoi , care l-a scos din zona de blogosfera si l-a prezentat si unui alt fel de public, cel consummator de filme autohtone. Usturoi a fost un proiect in care s-a depus mult efort, a fost cu peripetii, a fost cu aplauze si a fost de aici de la noi, din Romania. Si oamenii l-au primit cu bratele deschise, credem noi pentru ca este un film care vorbeste despre lucrurile simple in viata, de care toti ar trebui sa ne putem bucura.

Ce ne propunem si cu aceasta editie? Sa ne cunoastem si dupa chip si numele mic, nu numai dupa portofoliu, sa bem cafele împreuna si sa discutam proiecte care sa ne apropie, sa dezbatem idei si sa mutam niste munti.

 

Prin intalnirile propuse dorim sa stimulam creativitatea oamenilor care au potential in aceasta directie si dorim sa le aratam ca acest potential poate fi dus departe si ca se poate transforma intr-o meserie. Consideram ca suntem datori cu totii sa dam tot ce avem mai bun din nou si sa creem pentru acea nisa in care avem dezvoltate abilitatile. Creative Coffee este spatiul in care creativii se intalnesc, se ajuta si isi transforma pasiunea in cariera.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!