Durusa Summerhills 2014

Home $ Festivaluri $ Durusa Summerhills 2014

by | Jul 16, 2014 | Festivaluri

Durusa Summerhills 2014 – 21-24 August 

Durușa SummerHills și-a câștigat reputația în rândul festivalurilor de dimensiuni moderate ca fiind unul dintre cele mai hip manifeste de muzică și artă în peisaj de pe scena evenimentelor open air din țara, unde armonia dintre muzică bună și peisaj domnește. Pornit inițial ca un picnic între prieteni, micul festival a crescut semnificativ pe parcursul a 4 ani, reușind să atragă în 2013 peste 40 de artiști autohtoni, dj și performeri și peste 750 de participanți din țară și de peste hotare.

Situat în Maramureș, satul Durușa surprinde pe toți cei ce-i străbat ulițele cu pitorescul specific mediului rural moroșenesc, fermecând prin calmul și peisajul colinar ce transcede subtil realul cotidian. Acest „ținut paradiziac” cum a fost denumit de unii participanți la festival, se preschimbă în fiecare vară timp de 4 zile într-un canvas de celebrare a armoniei dintre natură și omul creativ.

Line-up:

Ben La Desh
Duff Disco
Luvless
Sleazy Beats
Khidja
TheJointVentures
Heion
EMAP
Danaga
That Couch Funk Collective
Indjstione
Bald and Bold
Christu
Ilie
Kek
Dannilov
Sebastian Big
Adeea
Medeea
Dj Stefan
ZO
Lucu Chen
Poetrip
Baba Dochia

Satul Durușa te așteaptă la 30 km de Baia Mare și la 120 km de Cluj, cu un cer plin de soare și de stele căzătoare. Te încurajăm să vii cu bicicleta, iar dacă vii cu mașina, condu responsabil și alege să mai iei pe cineva cu tine.

Biletele pentru festival se pot achiziţiona online și din locațiile partenere, până la data de 20 august, iar ulterior se vor găsi doar la intrare. Preţul unui bilet de festival în avans este de 60 lei, iar la intrare se vor găsi la prețul de 90 lei. Biletele de 1 zi sunt disponibile începând cu sâmbătă, 23 august, ora 12.00.

Mai multe info aici.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/mQ38” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatoare: Alexandra Hategan

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!