Înaltă ținută lirică La Palat

by | Aug 17, 2014 | Articole

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca are plăcerea de a vă invita miercuri, 20 august, ora 19.30, la o nouă Serată lirică distinsă, desfășurată în curtea interioară a Muzeului de Artă. Microstagiunea estivală își continuă seria recitalurilor pe terasa restaurantului La Palat, încântând melomanii clujeni cu ocazii artistice inedite.

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca anunță o modificare în programul Seratei lirice ce va avea loc miercuri, 20 august, de la ora 19.30, pe terasa restaurantului La Palat: din cauza unei indispoziții medicale a tenorului Cristian Mogoșan, recitalul susținut de acesta și tenorul Samuel Drohora va fi reprogramat pentru data de 3 septembrie.

Serata lirică de miercuri, 20 august, ce va avea loc în curtea interioară a Muzeului de Artă, va reuni alți doi artiști îndrăgiți de publicul clujean: soprana Nicoleta Maier și tenorul Sorin Lupu. O admirată solistă cu importante apariții atât pe scena operei, cât și la diverse manifestări culturale, Nicoleta Maier a câștigat un statut și mai special în urma premierei operetei ”Văduva Veselă”, a cărei eroină a fost. La rândul său, tenorul Sorin Lupu este unul dintre cei mai apreciați soliști români, cu un repertoriu ce include roluri principale în opere precum ”Rigoletto”, ”Carmen”, ”Boema” ori ”Traviata”, interpretate în țară și pe marile scene europene.

În deschiderea evenimentului vor interpreta tineri soliști invitați, membri ai Ansamblului Societății Internaționale de Studii Muzicale din Timișoara: Georgiana Necșa, Eugenia Gyuris și Cristian Covacs. Artiştii vor fi acompaniaţi la pian de Horea Haplea. Repertoriul seratei muzicale va cuprinde ariile unor opere celebre, precum și partituri din musical-uri îndrăgite de public.

Pentru bilete şi rezervări, doritorii sunt rugaţi să telefoneze la 0733 336 555.

Evenimente viitoare

cluj2021

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This