Photo Marathon: un nou concept pentru pasionații de fotografie

by | Sep 10, 2014 | Știri Cluj

Pe 10-12 octombrie, pasionații de fotografie din Cluj Napoca sunt așteptați la ce mai mare competiție fotografică a toamnei, în cadrul Photo Marathon 2014.

PHOTO MARATHON este o competiție fotografică, destinată tuturor celor pasionați de fotografie, fie că vorbim despre fotografii profesioniști sau despre cei amatori. Conceptul gravitează în jurul noțiunii de maraton, unde pe parcursul a 8 ore participanții trebuie să realizeze patru fotografii, fiecare dintre ele reprezentând o temă aleasă prin tragere la sorți de către organizatori în ziua evenimentului.
Prin Photo Marathon se dorește crearea unui mediu în care cei care iubesc fotografia se pot întâlni, pot învăța lucruri noi și pot experimenta, punând accentul pe creativitate și spoontaneitate.

Photo Marathon – nu doar o simplă competiție
Surprizele nu se opresc aici ! În completarea maratonului fotografic, organizatorii vin cu o serie de workshop-uri și expoziții special pregătite pentru cei înscriși. Programul complet al evenimentului, dar și mai multe informații despre regulament și premii găsiți pe site-ul oficial.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This