Learning Unchained

Home $ Știri Cluj $ Learning Unchained

by | Oct 7, 2014 | Știri Cluj

Noi oportunităţi de dezvoltare li se oferă studenţilor din Cluj Napoca prin programul Learning Unchained

Studenţilor din Cluj Napoca li se pregătesc o serie de surprize toamna acesta. Pentru cei interesaţi de educaţia non formală dezvoltarea personală, dar şi pentru cei care consideră că au nevoie şi de exerciţii practice în completarea celor teoretice în perioada 19- 30 octombrie vor avea parte de o serie de traininguri, gratuite pe diferite domenii, de la Marketing şi PR până la Tehnici de Negociere şi Educaţie Culturală.

Programul se numeşte ,, Learning Unchainded,, este organizat de StudCard, iar cei prezenţi vor avea ocazia să descopere un cadru non-formal în care să îşi poată dezvolta abilitățile din diferite domenii. Abilităţi care îi vor ajuta atât în startul carierei, cât și pe parcursul acesteia. Programul Learning Unchained île propune teme de dezbatere de interes actual, structurate sub formă de training-uri, dar totodată vor avea ocazia să aplici cunoștințele dobândite în cadrul workshop-urilor propuse.

Prin campania de educație non-formală din cadrul proiectului Learning Unchained aveți șansa de a beneficia în mod gratuit de cursuri si workshop-uri specializate. Subiectele ce vor fi dezbătute în cadrul proiectului sunt de actualitate și interes atât în mediul studențesc, cât și raportat la piata muncii, sprijinind astfel accesul la educație.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!