Conferinte

Open Source Open Mind @ Cluj Arena

A început numărătoarea inversă până la cea de-a 5-a ediție OSOM- Open Source, Open Mind, evenimentul tradițional dedicat tehnologiilor Open Source/Free Software.
Anul acesta, pasionații FLOSS vor fi onorați cu prezența a trei invitați de top.

1. Kohsuke Kawaguchi – Jenkins creator, CloudBees CTO http://kohsuke.org/about: Next Step in Automation: Elastic Build Environment
2. Soledad Penadés, Senior Engineer Mozilla http://soledadpenades.com/about/: Invest in the future, build for the web
3. David Lester, Developer Advocate at Twitter http://www.davelester.org/: Open Source and Scale at Twitter

Cu fiecare an, ni s-au alăturat profesioniști de renume, care ne-au acordat privilegiul împărtășirii experienței lor, a ideilor născute de cele mai multe ori în astfel de ocazii, Open Mind.
Din pasiune pentru tehnologie, pentru soluții simple și complexe, pentru transmiterea lor, și din dorința de a mari și uni sursa ideilor inovative, am creat OSOM.
Vom da startul creativității, Sâmbătă 22 Noiembrie de la ora 11 AM, la Cluj Arena. Ușile vor fi deschise dinspre exterior spre interior, în sens invers pragul fiind trecut abia după ora 5 PM. Programul complet al evenimentului se gaseste aici.
Dacă ai creat o soluție de care se bucură nenumărați utilizatori, fie te exprimi prin cod mai ușor decât folosind cuvinte, ai multe idei care pot fi puse în aplicare, sau vrei să cunoști alti oameni pasionați, setează-ți Calendarul, înscrie-te pe eventbrite, iar noi îți rezervăm un loc.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Fri 19
Fri 19

Expoziție foto: Franța-România, perspective încrucișate

18 April, 12:00 am - 25 April, 12:00 am
Fri 19

Karaoke Night @ Living Pub

18 April, 9:00 pm - 19 April, 2:00 am
Fri 19

Concert Hey Roop în Spațiu

18 April, 9:00 pm - 19 April, 3:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.