Vreau să cânt! – Editia a 4-a

by | Nov 5, 2014 | Știri Cluj

Atunci când vorbeşti despre tineri pasionați vorbeşti și despre muzică! Pasiunea pentru muzică și încrederea în talentul și dorința de afirmare a multora dintre voi, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul căruia, Bigtime Production vă lansează provocarea de a vă face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

Ești talentat, dar nu ai găsit până acum oportunitatea de a te face remarcat în domeniul muzical? Campania Vreau să cânt! a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.
Cei care vor spune DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa [email protected]. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs.

Programarea participanțiilor la studio-ul de înregistrări se face numai de către Bigtime Production. Concurenții vor fi contactați prin email sau telefon.

Materialul audio înregistrat și poza concurentului vor fi afișate pe pagina de web www.bigtime-production.com pentru votare.

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el și pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production.

De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Crosul Companiilor, Seri de Vară Clujene, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun etc.

Programul de desfășurare a campaniei este următorul:
05 – 16 noiembrie – înscrieri
17 – 28 noiembrie – înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site
29 noiembrie – 6 decembrie – votare
13 decembrie – semifinala, la Club Sin, de la ora 19:00
20 decembrie – finala, la Club Sin, de la ora 19:00

Evenimente viitoare

cluj2021

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This