Maraton Hobbit @ Cinema City

Home $ Cinema $ Maraton Hobbit @ Cinema City

by | Dec 15, 2014 | Cinema

Toți iubitorii de film au șansa să vadă, în cadrul Maratonului „Hobbit”, întreaga trilogie a lui Peter Jackson. Mult-așteptatul eveniment va avea loc joi, 18 decembrie, de la ora 18:00, la Cinema City, cu o zi înainte de lansarea oficială în cinematografe a ultimului film al seriei: „Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri”.

Mii de fani din București și din țară vor trăi în același timp acțiunea celor trei filme în 9 cinematografe: cele două cinematografe Cinema City din București (AFI Palace Cotroceni și Sun Plaza), precum și în cinematografele Cinema City din Cluj (Iulius Mall și Polus Center), Ploiesti (Ploiesti Shopping City și AFI Palace Ploiesti), Arad (Galleria), Bacău (Arena Mall) și Brăila (Promenada Shopping City ).

Maratonul Hobbitul începe de la ora 18:00, cu primul film al seriei, „Hobbitul: O călătorie neașteptată”, și continuă, la ora 21:20, cu al doilea film, „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”. Filmul care încheie seria, „Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri”, va fi difuzat pentru prima dată în rețeaua Cinema City, începând cu ora 00:10.
Între cele trei filme vor fi două pauze a câte 15 minute.

Biletele la eveniment, primul de acest gen din rețeaua Cinema City, pot fi rezervate pe cinemacity.ro și costă doar 30 de lei pentru toate cele trei proiecții.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!