Feleacu Winter Party - Evenimente din Cluj Napoca
Party

Feleacu Winter Party

Feleacu Winter Party – cea mai tare petrecere pe pârtie din zona Clujului, pe Pârtia Teleschi Feleacu.

Feleacu Winter Party va fi un eveniment de neratat, pentru toți iubitorii sporturilor de iarnă. Se va organiza un concurs de freestyle în care cei mai buni snowboarderi și schiori vă vor uimi cu snowpark-ul pârtiei trick-urile lor pe kickerele și rail-urile din snowpark-ul pârtiei.

Feleacu Winter Party înseamnă „Barbeque on the slope”, zonă de chill-out cu canapele și DJs ai unuia dintre cele mai tari cluburi din oraș, care vor anima atmosfera, atât pe pârtie, cât și în cadrul pensiunii Teleschi.

Feleacu Wiunter Party este parte a petrecerilor de promovare Electric Castle și o avanpremieră pentru cel mai așteptat eveniment al iernii, organizat de Booha Bar – Snowride, din 7 până în 14 martie, din Puy-Saint-Vincent, în Alpii Francezi.

Sunteți așteptați la unul dintre cele mai tari evenimente din această iarnă. Feleacu Winter Party este și o petrecere, dar și un prilej prin care administratorii pârtiei vor să le mulțumească clujenilor pentru susținerea și participarea lor pe tot parcursul sezonului rece la evenimentele hibernale de pe Pârtia Telelschi Feleacu.

Program:
Vineri de la 16:00 – 21:00 – Înscrieri și antrenamente
Sâmbătă – orele 10:00 – 19:00 – Concurs Slopestyle
– orele 19:00 – 21:00 – Best Trick
BBQ party all day long

Detalii concurs:
– Taxa de inscriere: 30 RON – include ski pass pentru sâmbătă pe zi și pe nocturnă, 1 ceai si un drink pentru incalzire :).
– Inscrierea in concurs se face la pensiunea partiei pe baza completarii unui formular de inscriere.

Premii concurs:
– Premii in bani ( revenim cu detalii );
– Invitatii la Electric Castle/Snow Ride ( revenim cu detalii )
– Produse promotionale ( revenim cu detalii );

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.