Kraak & Smaak Sound System @ Boiler Club

Home $ Party $ Kraak & Smaak Sound System @ Boiler Club

by | Feb 18, 2015 | Party

Kraak & Smaak Sound System / NDJ / Dodo
Acces: 20 lei înainte / 30 lei după 00:00

Kraak and Smaak vor fi prezenți la Boiler în formula Sound System, adică DJ Mark Kneppers și Berenice van Leer la voce.

Trio-ul olandez Kraak & Smaak, format in anul 2003 de Oscar de Jong, Mark Kneppers și Wim Plug, a atras încă de la primele release-uri atenția unor nume grele ale industriei, precum Pete Tong sau Annie Nightingale. Albumul de debut, “Boogie Angst”, a fost lansat în anul 2006 in UK, iar în următorul an în SUA, cateva dintre single-uri fiind selectate pentru a fi incluse pe coloana sonoră a unor seriale de succes precum “Grey’s Anatomy”, “Men in Trees” și “What About Brian?”.

Cel de-al doilea album, intitulat ”Plastic People”, a fost lansat în 2008, primul extras pe single fiind chiar piesa care a dat numele materialului, scrisă în colaborare cu Mark Brydon, jumătatea masculină a trupei Moloko. Clipul single-ului “Squeeze Me”, un featuring cu artistul britanic Ben Westbeech, i-a ajutat pe cei trei să câștige numeroase premii.
Următorul material discografic, “Electric Hustle” (2011), le-a adus notorietatea mult așteptată: single-ul “Dynamite” a înregistrat un succes răsunator pe radiourile din SUA, urcând pe locul întâi în clasamente, în vreme ce “Let’s Go Back” a fost numit de renumita revistă Mixmag single-ul anului 2011. Cel mai recent album, “Chrome Waves”, a fost lansat în 2013, iar “The Future Is Yours” a fost aleasă “piesa lunii” de către Mixmag, bucurându-se totodată și de susținerea lumii “bune” din industria muzicală.

De-a lungul carierei, Kraak & Smaak și-a trecut în palmares și premiul European Border Breakers, alături de nume ca The Ting Tings, Disclosure, C2C, Woodkid, Afrojack, Swedish House Mafia, Icona Pop sau Adele, precum și apariții în cadrul unor festivaluri precum Pinkpop, Sziget, Coachella, Glastonbury, Lowlands etc. De altfel, revista muzicală IDJ a descris trupa drept un “must see live band”, alături de nume celebre cum ar fi Chemical Brothers, Moby și The Prodigy.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!