The symphony of Leadership @ Grand Hotel Italia

Home $ Articole $ The symphony of Leadership @ Grand Hotel Italia

by | Feb 24, 2015 | Articole

Trainerul de HR Magnoliu Stan, în colaborare cu Praxis Orchestra, organizează pe data de 26 februarie 2015, în incinta Grand Hotel Italia, un nou eveniment Smart HR cu titlul ”The symphony of Leadership”.

Ineditul și elementul surpriză al training-ului reprezintă un concept premieră pentru oraș. The symphony of Leadership este primul curs de training predat pe un repertoriu live de orchestră.

Experiența extraordinară urmărește îmbinarea conceptului de Leadership cu vibrațiile muzicii clasice, în intenția de a ilustra asemănarea dintre o organizație în sine și dinamica fascinantă a unei orchestre, sub bagheta managerială a dirijorului – liderul.

Participanţii la program vor fi aşezaţi împreună cu muzicienii din orchestră pentru a intensifica implicarea şi impactul emoţional astfel că și transmiterea mesajelor devine mai fluentă.

Praxis Orchestra este formată din tineri artişti realizaţi profesional, membri şi colaboratori ai celor mai importante orchestre din România: Opera Naţională Română Cluj-Napoca, Filarmonica de Stat “Transilvania”, Orchestra Româna de Tineret dar și altele.

Fondatorul Orchestrei, Flaviu Mogoșan vine cu o experiență considerabilă în spate, el fiind fondatorul ” Betania Dublin Orchestra”, fondator al Transylvania Concert Orchestra, Dirijor al Coralei Regale Transilvanene, absolvent al cursurilor marelui dirijor Petre Sbîrcea și absolvent al cursurilor Academiei de Muzica Irlandeze din Dublin.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane și a dezvoltării personale, Magnoliu Stan își concentrează activitatea pe a oferi clienților săi un parteneriat de încredere, un parteneriat care-i încurajează să pășească în afara zonei lor de confort pentru ca apoi să poată “lăsa magia să se întâmple”. Cred cu tărie în puterea educației, pentru că așa cum spunea Nelson Mandela: “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”, și încerc să-mi canalizez, în mod constant, eforturile tocmai în această direcție, afirmă Magnoliu Stan, Trainer autorizat.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!