Aferim @ Cinema Florin Piersic

Home $ Cinema $ Aferim @ Cinema Florin Piersic

by | Mar 10, 2015 | Cinema

“AFERIM!”, cel mai așteptat film românesc al anului, va avea premiera de gală la Cluj în prezența echipei. Evenimentul este programat vineri, 13 martie, de la ora 20:00, la Cinema Florin Piersic.
Clujenii vor avea parte de o proiecție specială în prezența actorilor Teodor Corban și Mihai Comănoiu, a co-scenaristului Florin Lăzărescu, precum și a altor membri ai echipei.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de la Cinema Florin Piersic (Piața Mihai Viteazul nr. 11).

Din 13 martie, spectatorii clujeni, precum și cei din alte 30 de orașe din țară vor putea viziona lungmetrajul proaspăt premiat la Festivalul Internațional de la Berlin cu Ursul de Argint pentru cea mai bună regie, trofeu acordat lui Radu Jude. Ursul de Argint va ajunge şi la Cluj-Napoca şi va putea fi admirat în seara de gală de la Cinema Florin Piersic.

Scenariul filmului este scris de Radu Jude și Florin Lăzărescu, Marius Panduru a realizat imaginea, montajul Cătălin Cristuțiu, sound design-ul este semnat de Dana Lucreția Bunescu. Costumele au fost realizate de Dana Păpăruz, iar scenografia de Augustina Stanciu, consilier istoric Constanța Vintilă-Ghițulescu, producător Ada Solomon.
Din distribuție fac parte: Teodor Corban, Mihai Comănoiu, Cuzin Toma, Alexandru Dabija, Luminița Gheorghiu, Victor Rebengiuc, Alberto Dinache, Alexandru Bindea, Mihaela Sîrbu, Adina Cristescu, Șerban Pavlu, Gabriel Spahiu, Dan Nicolaescu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!