Luna Amară @ The Shelter

by | Mar 18, 2015 | Articole

Luna Amară este cea mai complexă şi mai controversată apariţie muzicală a scenei rock româneşti din anii 2000 încoace.

Cenzurată din cauza opiniilor politice tranşante, cu un clip pe tv atunci când încă nu exista un album, prezentă la toate festivalurile importante, o noutate absolută prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound alternative rock, Luna Amară şi-a format un public al său, un public care vrea să înţeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult.

Luna Amara s-a implicat activ in salvarea Rosiei Montane, dar a si participat, de cate ori a putut, la evenimente caritabile. Sinceritatea artistica si politica a fost si este un principiu de baza al membrilor trupei.

Dupa 15 ani de activitate, 5 albume („Asfalt” – 2004, „Loc Lipsa” – 2006, „Don’t Let Your Dreams Fall Asleep” – 2009, „Pietre In Alb” – 2011 si „Live @ Conti” – 2014) si sute de concerte in tara si strainatate, in cluburi si pe scene de festival, trupa se pregateste de lansarea primului DVD din cariera.

Pentru Luna Amara, muzica poate fi, in acelasi timp, cel mai ascuns si mai intim loc din sufletul cuiva sau cel mai bun soundtrack al unei revolutii.

Concertul din 28 martie marcheaza, ca toate concertele LUNA AMARA din acest an, aniversarea a 15 de existenta a trupei.

Nu suntem niste muzicieni cu prea mult chef de „entertainment” si preferam sa sarbatorim impreuna cu voi facand ce stim sa facem mai bine: cantand. Vor fi piese noi, piese vechi (unele demult neauzite…), dar si cateva cover-uri.

Muzica va fi completata de vizuale. Ne bucuram sa-i avem alaturi de noi pe prietenii de la Sky Swallows Challenger si va asteptam la o seara al carei motto va fi „da-mi, da-mi, da-mi, da-mi sa beau/ otravuri sa fiu cine vreau…”; sau poate va fi „pentru voi/ drumuri noi/ pe care-ati mai mers”. Cine stie? Alegerea apartine fiecaruia.

Sky Swallows Challenger cuprinde spiritul rockului alternativ din Cluj Napoca.

Stilul lor livreaza o alternare a puterii Rockului cu efecte ambientale si atmospherice, strecurand elemente de post rock bine calculate.

Albumul “Align To Collide” a fost lansat in 2012 ca LP-ul de debut al formatiei, trupa promovand materialul prin sustinerea a nenumarate concerte in cluburi si festivaluri prin toata Romania. Albumul se poate descarca gratuit de pe www.skyswallowschallenger.com

Pret intrare: 20 Lei

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This