Be Great! – 15 ambasadori vor să reapropie clujenii de sport

Home $ Articole $ Recomandări $ Be Great! – 15 ambasadori vor să reapropie clujenii de sport

by | Apr 10, 2015 | Recomandări, Știri Cluj

15 ambasadori şi o comunitate întreagă s-au coalizat pentru a reapropia clujenii de sport, cu prilejul ediţiei aniversare a Maratonului Internaţional AROBS Cluj-Napoca (MIACN). Campania „Be great! Inspire others to follow you” reuneşte personalităţi din diverse domenii, sportivi şi lideri de opinie care au împărtăşit publicului poveştile lor despre cum le-a influenţat sportul viaţa de zi cu zi, cariera sau relaţiile cu cei din jur. Iniţiativa aparţine companiei clujene AROBS Transilvania Software şi Asociaţiei Runners Club.

Unii oameni se nasc lideri, iar alţii au nevoie de modele, care să-i inspire. Şi pentru unii şi pentru ceilalţi, rutina zilnică se limitează la îndatoririle de serviciu, sportul devenind o practică tot mai rară. Ideea campaniei a pornit din dorinţa de a le reaminti clujenilor faptul că sportul înseamnă nu doar un stil de viaţă sănătos, ci şi o suită de calităţi care contribuie la dezvoltarea noastră personală şi profesională. Vrem să încurajăm adulţii, dar mai ales copiii să (re)descopere sportul, de aceea, şcoala care va avea cei mai mulţi participanţi la Crosul Copiilor va fi premiată”, a spus Voicu Oprean, CEO AROBS.

După ce ambasadorii competiţiei şi-au spus povestea, a venit rândul publicului să dezvăluie o experienţă reală legată de sport. Cele mai frumoase trei poveşti vor fi premiate de organizatori cu o cameră video de acţiune CONTOUR ROAM3 (locul 1), o cameră video de acţiune MIO MIVUE M350 (locul 2) şi un smartwatch unisex MAGELLAN ECHO (locul 3).

Printre ambasadorii maratonului se regăsesc personalităţi din sport şi business, precum Voicu Oprean, CEO AROBS; Mihai Silvăşan, căpitanul „U” BT; Robert Veselovsky, căpitanul Universităţii Cluj; Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică şi campioană europeană la Judo; Patrick Ciorcilă, jucător profesionist de tenis; Adrian Hădean, Chef şi jurat al MasterChef România; Bogdan Rădulescu, actor; Bogdan Marişca, pilot de raliuri etc.

Poveştile ambasadorilor pot fi urmărite pe be-great.ro sau pe facebook.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!