Textul, înainte de toate @ La Cizmărie

Home $ Articole $ Textul, înainte de toate @ La Cizmărie

by | May 8, 2015 | Articole

Prima producție a Echipei Teatrului Portabil este o piesă despre lumea teatrului, sau lumea din teatru, acel micro-univers care va exercita mereu, asupra publicului, o fascinație de netăgăduit.

Lumea oamenilor de teatru a rămas aceeași, chiar dacă actorii și regizorii contemporani își desfășoară activitatea în spații neconvenționale, lipsite de grandoarea vechilor scene italiene, iar spectacolul nu se mai devoalează de după cortine grele de catifea roșie. Pentru că baza teatrului, de fapt, o constituie tot relațiile interumane: relația între regizor și actor, între actor și public, între regizor și staff-ul tehnic ș.a.m.d. Iar relațiile din lumea teatrului au acel specific al lor, savuros și boem, incitant, plin de intrigi și de pasiuni ascunse.

Dar să revenim la acțiunea piesei: Gelu, un tânăr regizor, purtat de ambițiile specifice unui început de carieră, montează, într-un teatru de provincie, o piesă cu tematică actuală, contemporană, cu titlul…dar să nu divulgăm mai mult! Să lăsăm să vorbească textul,înainte de toate!

Intrare: 10 lei

Rugați Cizmarii să vă rezerve cele mai bune locuri sunând la numărul 0742 899 507!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!