Cluj Never Sleeps caută voluntari

Home $ Știri Cluj $ Cluj Never Sleeps caută voluntari

by | May 28, 2015 | Știri Cluj

Cluj Never Sleeps caută voluntari pentru noaptea care schimbă ritmul orașului

Cluj Never Sleeps deschide selecția de voluntari pentru toți cei care vor să se implice în organizarea evenimentului din 20 spre 21 iunie: o noapte de activități culturale, concerte și spectacole în spații publice.

Experiența de voluntariat la Cluj Never Sleeps înseamnă șansa de a participa într-un program care schimbă, în 15 ore de activități intense, ritmul orașului, și a de pătrunde în culisele zecilor de evenimente organizate – de la instituțiile cu tradiție ale orașului până la scena mai puțin cunoscută a culturii tinere și independente.

Dacă unii voluntari își vor începe activitatea din data de 17 iunie, cei mai mulți vor fi solicitați să dea o mână de ajutor doar în ziua evenimentului propriu-zis. Toți participanții vor primi un certificat prin care experiența lor să fie recunoscută.

Selecția este deschisă tuturor doritorilor, indiferent de experiență sau de vârstă. Cei care își doresc experiența de voluntariat la Cluj Never Sleeps sunt invitați să completeze formularul online disponibil la acest link, până în data de 7 iunie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!