Stiri

Cluj Never Sleeps caută voluntari

Cluj Never Sleeps caută voluntari pentru noaptea care schimbă ritmul orașului

Cluj Never Sleeps deschide selecția de voluntari pentru toți cei care vor să se implice în organizarea evenimentului din 20 spre 21 iunie: o noapte de activități culturale, concerte și spectacole în spații publice.

Experiența de voluntariat la Cluj Never Sleeps înseamnă șansa de a participa într-un program care schimbă, în 15 ore de activități intense, ritmul orașului, și a de pătrunde în culisele zecilor de evenimente organizate – de la instituțiile cu tradiție ale orașului până la scena mai puțin cunoscută a culturii tinere și independente.

Dacă unii voluntari își vor începe activitatea din data de 17 iunie, cei mai mulți vor fi solicitați să dea o mână de ajutor doar în ziua evenimentului propriu-zis. Toți participanții vor primi un certificat prin care experiența lor să fie recunoscută.

Selecția este deschisă tuturor doritorilor, indiferent de experiență sau de vârstă. Cei care își doresc experiența de voluntariat la Cluj Never Sleeps sunt invitați să completeze formularul online disponibil la acest link, până în data de 7 iunie.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 15

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sat 15

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sat 15

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sat 15

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sat 15

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC