22 de proiecte înscrise la Swimathon Cluj

Home $ Sport $ 22 de proiecte înscrise la Swimathon Cluj

by | Jun 18, 2015 | Sport, Știri Cluj

22 de proiecte s-au înscris la cea de a șaptea ediție a Swimathon Cluj, un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauzele comunității, dezvoltat de Fundația Comunitară Cluj.

Evenimentul are loc sâmbătă, 11 iulie, la Complexul de Natație “Universitas” al Universității “Babeș-Bolyai”, de la ora 10:00 până la ora 18:00,

Anul acesta, au fost înscrise la Swimathon Cluj 22 de proiecte, din domenii diferite, cum ar fi educație de excelență și tineri, sănătate și terapii speciale, antreprenoriat, dezvoltare personală și integrare socială, mediu, ecologie și sport.

Aceste inițiative au fost propuse de organizații și grupuri de inițiativă – unele dintre ele prezente “prin tradiție” la Swimathon Cluj – și sunt reprezentate de înotători cu vârste și profiluri diverse. Astfel, există echipe alcătuite exclusiv din copii și tineri, ștafete în familie, echipe alcătuite din angajații unor companii, dar și înotători individuali din rândul oamenilor de afaceri locali, antreprenori.

Dacă vrei să te înscrii ca înotător pentru unul dintre proiecte, mai ai timp până luni, 22 iunie, iar înscrierea se poate face online pe: http://www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/Inotatori/Inscriere-Inotator.html

Evenimentul este deschis publicului larg, iar susținătorii pot face donații pentru proiectele preferate on-line cu cardul, pe platforma-suport a Swimathon Cluj, unde sunt disponibile și informații despre proiecte și înotători: http://www.fundatiacomunitaracluj.ro/doneaza-swimathon.php, prin bancă, în numerar sau cu cardul prin sistem de tip POS BT la sediul Fundației Comunitare Cluj (str. Cloșca 6/2).

În cele șase ediții de Swimathon Cluj, Fundația Comunitară Cluj a strâns în total 570.000 de lei, de la 4.500 de susținători, pentru 76 de proiecte.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!