Simfonia Filmelor @ Auditorium Maximum

Home $ Articole $ Simfonia Filmelor @ Auditorium Maximum

by | Sep 27, 2015 | Articole

TiMAF prezintă „Simfonia Filmelor – All Time Favorites”, un eveniments pecial dedicat iubitorilor de muzică și film. Simfonia Filmelor promite o experiență audio-vizuală unică datorită combinației dintre muzica simfonică și proiecțiile realizate în timpul concertului.

Iubitorii de muzică și film au motive de bucurie deoarece evenimentul, aflat la a treia reprezentație, din cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania, se anunță a fi unul de excepție. Cei prezenți se vor putea bucura de un program muzical ce va reuni coloanele sonore ale unor filme celebre, precum: Moulin Rouge; Avatar; The Great Gatsby; Frozen; Love Story; Lion King 1&2; Dirty Dancing; Sister Act; A Walk to Remember; Grease; Good Morning, Vietnam; Hair, Mulan și 50 Shades of Grey.

„Simfonia Filmelor – All Time Favorites”
Concert susținut de: Agile Classical Orchestra
Dirijor: Dalma Kovacs Lidia
Împreună cu: Delia Ivan, Trupa 3 O’Clock și Adonis Tanța
Aranjamente: Daniel Cohen, Cora Miron, Alexandru Murariu și Torok – Gyurko Aron.

Prețul biletelor 30/40/50 RON, disponibile pe biletmaster.ro și la Agenția Teatrală.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Fkom” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: Invitatia a fost castigata de catre Alina-Georgiana Cozma.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!