Teodora Iacob Trio @ Reactor - Evenimente din Cluj Napoca
Teatru

Teodora Iacob Trio @ Reactor

Teodora Iacob Trio

Teodora Iacob – guitar, voice
Rares Munthiu – violin
Sorin Zamfir – drums, percussion

Teodora Iacob este cantautoare, solista vocală si instrumentistă (chitară, chitară bas), care abordeaza stilurile – indie folk, blues, jazz si rock.
Cu toate că muzica îi oferă o stare de bine , uneori este destul de greu să o împace cu munca ei de zi cu zi, fiind medic specialist în Cluj-Napoca.
“Meseria de medic şi chitara presupun o oarecare doză de sensibilitate. Dezavantajul e că nu pot trata niciodată o pneumonie cu un cântec la chitară sau, dacă se rupe o coardă la chitară n-aş putea niciodată să-i scriu un antibiotic”.

Până in prezent are lansate 2 albume: primul “Efecte speciale” pe care compune muzică pe versuri de Dinu Olărașu, Tudor Runcanu si Adrian Ivanițchi, iar al doilea “Efecte Secundare” care este de fapt primul album re-orchestrat in variantă simfonică alături de o orchestră de cameră.
De-a lungul carierei muzicale, Teodora a cântat în mai multe trupe de la heavy metal şi rock până la blues. În prezent cântă alături de cvartetul de coarde Eufonia (cu care colaboreaza din 2008) şi de Sorin Zamfir (tobe şi percuţie).

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.