Peste 3000 de participanți la Lord of the Dance – Dangerous Games

by | Oct 12, 2015 | Știri Cluj

Faimosul spectacol „Lord of the Dance – DANGEROUS GAMES” a adus aseară la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca peste 3000 de spectatori care au aplaudat minute în șir cel mai bun spectacol de dans din lume.
Noul show – Dangerous Games – produs de Michael Flatley a prezentat o abordare nouă a spectacolului din toate punctele de vedere. Un show impresionat care încununează cu succes munca de peste 20 de ani a celebrului dansator. Timp de două ore spectatorii au luat parte o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine. Cei prezenți au fost martorii unei frumoase povești de iubire, dar în același timp au luat parte și la crâncena luptă dintre forțele bine și forțele răului în care supremația se câștiga în pașii de dans.

Acest „show time extravaganza”, cum a mai fost numit de jurnaliștii Los Angeles Times, a încântat, publicul clujean prin elemente precum coregrafia spectaculoasă, proiecții holografice 3D, efecte de lumini și lasere spectaculoase, costumele futuriste ale dansatorilor, momente artistice de excepție, dar și modul dinamic în care s-a petrecut acțiunea.
Michael Flatley, celebrul dansator, care deține recordul mondial la step a fost prezent aseară pe scena Sălii Polivalente prin intermediul unei proiecții video. Acesta a reușit să impresioneze publicul prin mișcările sale, demonstrând, încă o dată, statutul de cel mai bun dansator de step.

Așadar, noul show „Lord of the Dance” , creat de însuși Michael Flatley, este un spectacol unic, o dovadă a perfecții atinse prin dans care impresionează și minunează publicul. Un spectacol care cu siguranță va rămâne în istoria Sălii Polivalente prin zecile de minute de aplauze, satisfacția și bucuria celor prezenți.

Evenimente viitoare

Thu 25

Cluj-Napoca: Space In The City

6 February, 10:00 am - 30 April, 8:00 pm
Thu 25

Expoziția EROINELE la Cluj-Napoca

11 February, 10:00 am - 14 March, 6:00 pm
Thu 25

Portrete feminine de odinioară

22 February, 9:00 am - 9 March, 5:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This