TeCOMM Cluj: Puterea este în mâinile consumatorilor - Evenimente din Cluj Napoca
Business, Conferinte, Stiri

TeCOMM Cluj: Puterea este în mâinile consumatorilor

Reclama este sufletul comerțului. Asa ar putea suna invitația organizatorilor unui eveniment de marcă în Cluj-Napoca, adresat oamenilor de afaceri care dețin magazine online.  Așadar, clujenii și nu numai care vor să-și dezvolte și să-și îmbunătățescă business-urile, sunt asteptați săptămâna viitoare, adică în zilele de 21 si 22 Octombrie 2015, în Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia*****, pentru a lua parte la TeCOMM, conferința de eCommerce. Acolo specialiștii în domeniu vor prezenta publicului interesat, subiecte privind inovația în comerțul online, dezbateri și workshop-uri care vor avea ca tema centrală: “Power to the Customers”.

TeCOMM este evenimentul organizat special pentru proprietarii de magazine online, care vor avea parte și de propuneri de strategii de comerț ale specialistilor în domeniu. Printre acestea, se numără și cele destinate vânzărilor de “Black Friday”, informații  utile, ce pun accent pe o bună desfășurare  a serviicilor, întrucât  este cunoscută nemulțumirea clienților care fac cumpărături în aceste perioade de vârf  și care sunt descurajați să mai comande un produs din pricina  întarzierilor  nepermis de mari.

Totodată, în cadrul conferinței, se va răspunde și la întrebările: Cum combatem aceste neplăceri ? Cum ajunge comanda clientului în timp util?, oferindu-se și multe alte detalii pentru un management strategic și de succes –  toate acestea vor fi lămurite cu ajutorul conferinței TeCOMM, organizată exclusiv de Libero Events. « Black Friday Strategies » va avea loc în cea de-a doua zi a evenimentului și va reuni speakeri precum: Adrian  Mihai (Managing Partner FAN Courier), Dragoș Sirbu (CEO Flanco), Sergiu Mircea (Marketing Director BT).

Participanții sunt invitați să ia parte și la workshop-uri dedicate segmentului de turism, în prima zi, prin Digital Travel Forum, dar și la cele dedicate marketing-ului, prin MarkDay, ce va avea loc în a doua zi a evenimentului. Vor putea lua parte și la zona expozițională, care aduce împreună principalii furnizori de servicii de comerț electronic.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.