Club NOA aniversează primul an de activitate

Home $ Articole $ Recomandări $ Club NOA aniversează primul an de activitate

by | Dec 3, 2015 | Recomandări

Weekend-ul acesta, Club NOA se pregătește pentru prima aniversare, marcând astfel un an plin de petreceri și o listă lungă de artiști care le-au trecut pragul. Cu această ocazie am vrut să facem o scurtă trecere în revistă a evenimentelor din acest an, ce surprize sunt pregătite pentru aniversare și care sunt planurile pentru sfârșitul anului.

Salut, Beatrice! Cum am putea sumariza primul an de acvitate a clubului?
PR Club NOA: În prima parte a anului, respectiv în sezonul trecut, ne-am focusat mai mult pe evenimentele cu artiști, atât români cât și străini, atât de actualitate cat și retro.
Am deschis seria concertelor cu renumitul Dr. Alban, care a fost un succes, astfel reușind să aducem în același loc mai multe generații cu un numitor comun: muzica retro. Am avut parte de un feedback bun din partea publicului, așadar am continuat seria concertelor de acest gen cu C-Block, Fun Factory și Nana. Totusi, unul dintre cele mai importante evenimente a fost concertul cu James Arthur, care a stârnit interesul a peste 1200 de fani. Au venit din toate colțurile tării să-l vadă live, și pe bună dreptate prestația sa a fost una de excepție.
Să nu uităm nici de artiștii români, care sunt apreciați mai ales de tineri: Loredana, Nadir, Antonia, Alex Velea, Lariss, Guess Who și nu în ultimul rând Grasu XXL. Grasu XXL a facut clubul să vibreze de fiecare dată, toți au cântat la unison piesele sale.
În a doua parte a anului am hotărât să venim mai aproape de public, am încercat să facem evenimente în care vedetele sunt chiar clienții noștri. Plecând de la premisa că momentele importante se sărbătoresc între prieteni, am dedicat o seară special pentru aniversări și petreceri de burlăcie. În fiecare vineri, aniversații săptămânii și cei care aleg să facă petrecerea de burlăcie la NOA, au parte de surprize și drink-uri din partea noastră. Această idee este susținută și de imnul nostru “We are one”, creat de Manuel Riva exclusiv pentru Club NOA.

Ce surprize ați pregătit pentru weekend-ul aniversar?
PR Club NOA: În același stil vom merge și la aniversare (4-5 decembrie). Vineri vom organiza o petrecere unde accesul se va face doar pe bază de invitație, oaspeții noștri fideli și prietenii noștri vor fi așteptați cu nenumărate surprize de-a lungul serii. Tematica este Secret Files – Agent 007, susținută de partenerii noștri de la Belvedere, care vor lansa în exclusivitate la Cluj-Napoca un produs nou, ediție limitată. În același timp, echipa creativă de la Red Bull a pregătit o surpriză de proporții.
Prin urmare, vă sugerăm să faceți rost de invitații și să nu ratați o astfel de petrecere, covorul rosu va așteaptă!

Despre petrecerea de revelion pe când vom afla detalii?
PR Club NOA: Momentan nu pot să îți dau prea multe informații, însă cert este că vom avea o petrecere de Revelion, urmând să comunicăm exact condițiile și tematica la începutul săptămânii viitoare.

Nu uitați de aplicația dedicată, atât pe iOS cât și pe Android.

###
Citește și: Interviu cu Călin Ioaniciu, Head Bartender la Club NOA.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!