Programul lunii decembrie la MiniReactor

Home $ Articole $ Programul lunii decembrie la MiniReactor

by | Dec 4, 2015 | Articole

Programul lunii decembrie la MiniReactor

Cu vacanța și sărbătorile de iarnă aproape, la MiniReactor e agitație mare: toate culorile curcubeului, oameni de zăpadă și însuși Moș Crăciun își fac apariția, cu toții încărcați de povești pe care abia așteaptă să le împartă cu micii lor prieteni. Ca de obicei, în fiecare sâmbătă, porțile spațiului Reactor se deschid larg pentru cei mai tineri iubitori de teatru din oraș.

Începem în 5 decembrie cu două reprezentații ale unui spectacol dedicat celor mai mici dintre cei mici: ROGVAIV, o poveste a culorilor pentru copii cu vârsta de 1+ ani. Săptămâna următoare, în 12 decembrie, simțim aproprierea Crăciunului în Cipi și Moș Crăciun, un spectacol de păpuși cu muzică live și mult umor.

Ultimul spectacol din 2015 este și o ultimă întâlnire (deocamdată!) cu Madame Pové, care va spune Povestea Oamenilor de Zăpadă, o poveste despre prietenie, dragoste de natură și putere de sacrificiu – sâmbătă, 19 decembrie.

MiniReactor intră apoi în vacanță, dar se întoarce repede-repede, după Anul Nou, cu același drag de povești, de copii și de voie bună.
Sărbători Fericite și nevedem în 2016!

Sâmbătă, 5 decembrie, ora 11.00 și 12.30
ROGVAIV

Regia: Delia Gavlițchi
Cu: Cătălin Filip, Florina Florian, Oana Mardare

ROGVAIV este un proiect teatral nonverbal, educativ recomandat celor mai mici dintre spectatori – începând de la 1 anișor. Cu muzica live, sunete delicate și imagini sugestive, spectacolul își propune să le prezinte celor mici, culorile.
Vă invităm să urmăriți întâlnirea unui pictor cu voioasele și năstrușnicele culori. Pornind de la alb-negru, scena va fi invadată de R.O.G.V.A.I.V.

Spectacol recomandat copiilor 1+
O coproducție MiniReactor și Compania Improwise

Sâmbătă, 12 decembrie, ora 11.00 și 12.30
CIPI ȘI MOȘ CRĂCIUN
dramatizare după Fodor Sandor
Cu: Florin Suciu Buh și Silviu Ruști
Croitorie: Mariana Bradea
Scenografie: Vasile Oros și Ideart
Păpuși: Florin Suciu Buh
”Cipi și Moș Crăciun”, un spectacol după cunoscuta poveste ”Cipi acest pitic uriaș” de Fodor Sandor.

Vă invităm să faceti cunoștintă cu Cipi și prietenii săi și să râdem împreună de ce năzbâtii fac aceștia. Spectacolul este destinat tuturor vârstelor, fiind o comedie atât pe gustul copiilor cât și pe cel al adulților. Este un spectacol pozitiv cu o puternică tentă moralizatoare, iar copiii vor învăța într-un mod hazliu despre importanța adevărului, despre hărnicie și prietenie. Spre deosebire de alte spectacole de păpuși, muzica și efectele sonore ale acestui spectacol sunt făcute live.

Recomandat copiilor: 3+
O producție Magic Puppet

Sâmbătă, 19 decembrie, ora 11.00 și 12.30
POVESTEA OAMENILOR DE ZĂPADĂ
Cu: Oana Mardare
Regia: Delia Gavlițchi

Madame Pové vine din lumea magică a basmelor pentru a ne istorisi o poveste de iarnă foarte sensibilă – Povestea oamenilor de zăpadă. Ea ne vorbește mai întâi despre prietenie, despre empatie, dragoste faţă de natură şi apoi despre puterea de sacrificiu.
Este un spectacol interactiv de storytelling unde cei mici sunt invitaţi să participe activ alături de Madame Pové la relatarea unei poveşti cu un fir epic simplu, dar cu o morală puternică.

„Spune tot
Madame Pove
Spune tot
Întâmplări nemaivăzute
Spune tot! …”

Recomandat copiilor: 2+
O producţie Asociația Persona

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!