World of Dance Qualifiers @ Sala Polivalentă

Home $ Articole $ World of Dance Qualifiers @ Sala Polivalentă

by | Mar 16, 2016 | Articole

World of Dance Qualifiers 

Cunoscută la nivel mondial drept cea mai titrată competiție de dans urban, World Of Dance a reușit deja să atragă peste 100.000 de dansatori talentați din peste 14 țări ale lumii într-o comunitate unită de dorință și pasiune. Cu peste 65 de ediții la activ, desfășurate în toate colțurile lumii, acest eveniment va da acum șansa dansatorilor din Europa de Est să își etaleze talentul într-o luptă ritmată în pași de dans, cu ocazia World Of Dance Romania Qualifier.

Toți cei interesați de această competiție se pot înscrie pe website-ul oficial World Of Dance. Până pe 30 Martie dansatorii vor beneficia de un preț avatajos, de tip early-bird, după care taxa de înscriere se va majora. Dansatorii pot opta pentru următoarele categorii: Choreography (Youth sau Upper Division), Exhibition Team (Showcase) sau All Styles Battle. Pentru a se înscrie, participanții trebuie să trimită și un video în care să își demonstreze talentul, urmând ca organizatorii să revină cu un răspuns ferm în maxim 7 zile și detaliile despre pașii următori. Detaliile și informațiile necesare înscrierii se regăsesc la acest link.

Toți cei acceptați vor avea șansa de a performa în fața unui juriu profesionist și renumit în întreaga lume. De asemenea, pentru fiecare categorie, ocupanții primelor 3 locuri vor fi recompensați cu premii în bani și trofee, fruntașii fiind totodată eligibili și pentru finala WOD, desfășurată în Las Vegas.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!