Snooker Titans Trophy @ Sala Polivalentă

Home $ Sport $ Snooker Titans Trophy @ Sala Polivalentă

by | Apr 26, 2016 | Sport

Snooker Titans Trophy 

Ronnie O’Sullivan și Mark Selby vor participa la un nou patrulater de excepție care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj Napoca în perioada 18 – 19 iunie. Mark Selby este singurul jucător care l-a învins într-o finală de Campionat Mondial pe Ronnie O’Sullivan!

Englezul Steve Davis, 58 de ani, sextuplu campion mondial de snooker, care a anunțat că se retrage din activitatea competițională, a confirmat oficial participarea la patrulaterul din iunie! Steve Davis și-a început cariera în perioada romantică a snookerului, în 1978, și a dominat circuitul profesionist în anii ’80, atunci când a câștigat 6 trofee la Crucible, performanță întrecută în istorie doar de Stephen Hendry, care are 7 titluri.

 

La Cluj va fi prezentă și Reanne Evans, englezoaica de 11 ori campioană mondială de snooker la feminin!

“Va fi un patrulater foarte competitiv, cu 3 jucători în top 4 mondial și un expert în știința jocului! Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, iar sistemul de desfășurare va fi același ca la București. Două meciuri în prima zi, iar în ziua a doua finala mică și cea mare! Clujul primește un cadou important înaintea Campionatului European din octombrie” – Adrian Thiess, organizatorul evenimentului

Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans îşi vor delecta fanii în cadrul unui patrulater, desfăşurându-se câte două meciuri pe zi, care se vor disputa în sistemul cel mai bun din 11 frame-uri. Meciurile programate sâmbătă, 18 iunie, includ faza semifinalelor cu start de la ora 17:30, urmând ca duminică, 19 iunie, să se joace finala mică şi finala mare cu start de la ora 15:00.

Bilete intre 97 si 534 RON / zi sau abonamente intre 174 si 2700 RON, pe eventim.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!