Zilele Marketingului @ FSEGA

Home $ Articole $ Zilele Marketingului @ FSEGA

by | May 16, 2016 | Articole

Zilele Marketingului 
23-25 mai

Ajuns la a XI-a ediție, evenimentul Zilele Marketingului va aduce în fața publicului specialiști din domeniul marketingului precum, Iulian Haba – Marketing Manager la U-BT Cluj-Napoca, Sebastian Olar – Creative Director la Untold Festival și mulți alții.

Ediția din acest an se va desfășura între 23 și 25 mai, in incinta FSEGA, sala 118. Programul celor 3 zile va fi anunțat în curând aici.

Intrarea participanților este GRATUITĂ, pe bază de înscriere completând formularul.

„Anul acesta dorim să ducem Zilele Marketingului la un alt nivel. Dorim să atragem la eveniment și oameni care lucrează deja în domeniul marketingului sau care sunt pasionați de marketing, nu doar studenți și masteranzi, deoarece scopul nostru principal este să îi ajutăm pe toți cei care activează sau doresc să activeze în domeniul marketingului să se dezvolte. Ediția de anul acesta va aduce în fața publicului oameni foarte buni în domeniul marketingului, care le vor vorbi despre secretele din spatele unei campanii de succes și despre teme de actualitate din domeniu, așadar oricine va fi în sală săptămâna viitoare va avea doar de câștigat.” – a declarat Președintele Asociației Studenților Secției de Marketing, Mircea Șerban.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!