Chef Foa te invită la masă

Home $ Articole $ Recomandări $ Chef Foa te invită la masă

by | May 17, 2016 | Recomandări

Numai când auzim de numele lui Chef Foa ne gândim deja la delicatese și bunătățuri una și una. Dar ce ați zice dacă vă spunem că anul acesta la Street Food Festival însuși Chef Foa vă invită la masă?

Primul festival de street food ce se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 7-10 Iulie va oferi tuturor mâncăcioșilor posibilitatea de a gusta din rețetele deja consacrate ale lui Chef Foa. Joi, pe 7 Iulie ne antrenăm forțele și apetitul și vineri pe 8 dăm start la un maraton culinar cum numai la Street Food Festival găsești.

Dinner in White – by Chef Foa and Flavours – 8 Iulie
După ce ne-am antrenat gusturile cu cina de vineri, sâmbătă sunteți poftiți să vă așezați la Dinner in White. Având la bază un concept deja consacrat la nivel mondial, Dinner in White este organizat în premieră în cadrul primei ediţii Street FOOD Festival şi oferă celor prezenţi un cadru elegant şi fabulos, unde prepratele sunt atent alese de către chef Foa şi servite la cel mai înalt standard tuturor celor prezenţi.

Farfuriile albe vor deveni o pânză pe care bucătarii vor picta atent cu preparate precum: Thai Beef Salad, Chicken Yakitori with Teriaki Sauce sau Lime Granita. Deja ne e foame, așadar nu enumerăm aici tot meniul, dar vă invităm pe pagina evenimentului de unde puteți să aflați toate detaliile acestor preparate exotice și, vă invităm la cina în alb.

Pentru rezervări și informații suplimentare sunteți invitați pe website-ul oficial și pe pagina de facebook. Pentru rezervări: [email protected] sau +40 754 497 783

Ce ziceți? Acceptați invitația?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!