Love HER promo party @ The Shelter

Home $ Party $ Love HER promo party @ The Shelter

by | Jun 21, 2016 | Party

LoveHer Official a luat nastere din idea unor prieteni pentru o intalnire sub cerul liber inafara orasului, in satul HERina (Mönchsdorf, Harina), cu muzica si voie buna. Intre timp s-a conturat un mini-fest la care au luat parte artisti din tara si strainatate, dar nu s-a uitat notiunea de “underground”. Din 2010 au fost 4 editii in diferite locuri: Herina, Saratel (laga Herina) si o editie in exil la Bistrita.

Anul acesta Love HER se reuneste pentru doua editii: “Love HER in the town”, care a avut loc in Bistrita in perioada 29 si 30 aprilie un frate mai mic si “Love HER in the wild Festival” festivalul propriu-zis care va avea loc in Herina in perioada 8,9 si 10 iulie.

Primele 100 de bilete, in valoare de 35 de lei se pot achizitiona incepand cu data de 4 iunie 2016 de la Terasa Vama Veche din Bistrita si din The Shelter, Cluj-Napoca. Hurry up!

Intrarea este libera, dar avand in vedere ca este un festival do it yourself apelam la ajutorul vostru, asa ca puteti dona la intrarea in club o suma modica pentru a sustine acest eveniment.

Al 50-lea donator va primi o invitatie la festival, iar al 100-lea o invitatie dubla.

In seara de 23 iunie va vor incanta:
Tin Tin
SamYoung
Taka

love her promo party

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!