TEDxCluj Salon – Work / Life Balance @ Cluj Hub

Home $ Articole $ TEDxCluj Salon – Work / Life Balance @ Cluj Hub

by | Jul 13, 2016 | Articole

“In the ten years from 1986 to 1996 work-life balance was mentioned in the media 32 times. In 2007 alone it was mentioned 1674 times.”

Din 2007 până în 2016 au mai trecut ceva ani în care subiectul a reprezentat interes pentru tot mai mulți dintre noi. Astfel, ne gândim să aducem discuția despre „work / life balance” mai aproape de comunitatea TEDxCluj și să aflăm împreună unde suntem pe această axă. Dacă este ceva care ne preocupă, reprezintă un aspect pe care încercăm să îl integrăm în stilul nostru de viață și cum reușim / sau nu să menținem echilibrul.

tedx

Vă invităm la o seară de discursuri și filmulețe TED, cu speakeri invitați și mai ales cu voi, alături de care vrem să punem în discuție subiectul și să ne întoarcem acasă cu cel puțin câteva idei valoroase pentru fiecare. Speakerii vor fi anunțați începând de săptămâna aceasta și vor fi 3 la număr.

Sunteți așteptați la Cluj Hub, sâmbătă, 30 iulie, de la 17:00 până în jurul orei 20:00 la TEDxCluj Salon, cu tema Work / Life Balance. Biletele pot fi achiziționate aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!