Farmec oferă produse tratament pentru afecțiuni specifice ale tenului și pielii

Home $ Articole $ Recomandări $ Farmec oferă produse tratament pentru afecțiuni specifice ale tenului și pielii

by | Oct 26, 2016 | Recomandări

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, oferă produse dermatocosmetice destinate și formulate în acord cu diferite particularități ale pielii și tenului. Gama Gerovital H3 Derma+ reunește 23 de produse testate din punct de vedere al toleranței cutanate și al eficienței în restabilirea stării de sănătate a dermului. Dermatocosmeticele sunt destinate atât adulților, cât și copiilor, sunt hipoalergenice și nu conțin parabeni sau alte substanțe sensibilizante.

Înainte de alegerea unui produs dermatocosmetic, specialiștii Farmec recomandă identificarea tipului de ten și a problemelor sale specifice. În funcție de tipologie, este indicat ca produsul dermatocosmetic ales să conțină o serie de compuși activi.

Astfel, pentru pielea cu roșeață și scuame, caracteristică tenului uscat, sunt recomandate produsele care accelerează procesul de vindecare prin calmare și regenerare, reducând iritațiile și disconfortul. În acest caz, printre compușii activi eficienți se numără uleiul de avocado și untul de shea.

derma

Pielea lezată necesită o îngrijire deosebită pentru a se evita pătrunderea agenților patogeni ce pot determina infecții nedorite. Compușii activi precum Panthenol, Centerox sau Sepilift ajută la refacerea celulară și accelerează procesul de hidratare, tonifiere și vindecare.

Pielea uscată în urma tratamentelor medicamentoase sau a procedurilor cosmetice este uscată excesiv și prezintă adesea crăpături și o sensibiliate crescută. Uleiurile naturale și Ceramidyl Omega 3, 6 și 9 se numără printre compușii activi care previn și reduc inflamația, reduc iritațiile și emoliază dermul.

Produsele dermatocosmetice de la Gerovital H3Derma+ sunt concepute în colaborare cu experți din domeniul sănătății și sunt comercializate în exclusivitate în farmacii și magazine de brand, unde personalul de specialitate poate consilia cumpărătorul în vederea identificării corecte a particularităților pielii sale și a stabilirii schemelor de îngrijire.

Pentru a fi frumos, un ten trebuie să fie, înainte de toate, sănătos. Pielea care prezintă diferite probleme necesită o atenție sporită și o îngrijire cu produse care contribuie la vindecarea și regenerarea sa. Spre deosebire de produsele cosmetice obișnuite, care pot atenua temporar disconfortul și acoperi aspectul mai puțin plăcut, produsele dermatocosmetice redau sănătatea și strălucirea, vindecând în profunzime. Gerovital H3 Derma+ este prima gama de dermatocosmetice din portofoliul Farmec și oferă produse pentru îngrijirea tenului adolescenților și adulților, dar cuprinde și produse destinate pielii sensibile a bebelușilor. Inițial, această gamă a avut 15 produse. Apoi, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor noștri, am dezvoltat alte 8 noi soluții de îngrijire, iar acum ne bucurăm să avem în portofoliu produse care tratează o plaja extinsă de afecțiuni – a declarat Inginer Sofia Irimie, Şef Birou Cercetare Farmec.

Produsele dermatocosmetice asociate tratamentului medicamentos pentru diverse patologii dermatologice potențează efectul acestuia și asigură îngrijirea necesară în perioada terapiei. În magazinele Farmec și Gerovital, românii pot realiza gratuit teste de dermoanaliză pentru determinarea tipului de ten și a produselor potrivite. Pe secțiunea “Sfatul specialistului” de pe site-ul farmec.ro, vizitatorii primesc răspunsuri la întrebări despre produse și îngrijire, direct de la specialiștii Gerovital. Totodată, website-ul pune la dispoziția vizitatorilor informații despre noutăți și tratamente, precum și sfaturi de îngrijire sub formă de tutoriale video.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!